Какво искат да чуят жените

В някои аспекти жените много приличат на лабрадорите: ако кажете подходящите думи с подходящата интонация, те изпълняват. Те могат да бъдат и лъв в клетка: ако ги ядосаш и си достатъчно глупав да седиш близо до тях, ще ти откъснат главата. Няколкото реда с предложения по-долу ще ви помогнат да задържите главата на раменете си.
Вълшебните думички могат да бъдат разделени в четири категории.

Комплименти

Естествено най – желаното нещо от една жена е да получава комплименти. Правете комплименти, когато най – малко очакват и забравете за стандартните “Много си хубава” и т.н. Огледайте я добре и сами преценете какво заслужава комплимент. Например обеците, колие, цвета на блузката на нея и още много други.

Покажете решеност да сте заедно за по – дълго време
Включването на жената в бъдещите ви планове е знак, че ще сте дълго време в нейния живот. Най – простия пример: Поканете е на някакво събиране след пет – шест месеца.

Бъдете ревнив

Жените очакват мъжа да бъде пазителя в една връзка. Ние мъжете трябва да бъдем малко ревниви, това означава да задавате въпроси от типа: “Къде беше?”, “Кой беше този мъж?”. Повярвайте нежния пол обожават да им задават тези въпроси, но всичко има граници, които не трябва да прекрачваме.

Задавайте въпроси

Интересувайте се как е тя, как протича ежедневието й, как е семейството й. Проявата на интерес винаги ще бъде високо оценена.

Думите и начина, по който ги изричате са еднакво важни за крайния резултат. Казвайте само това, което наистина го мислите, ако искате да ви повярват.

Източник: zenofmen.com