8 март - едно сексуално предизвикателство

http://zazz.info/images/gallery/2010_12/232_attach_2817_normal.jpg

Отново наближава 8 март. Жените са разнежени в очакване на пролетта, времето е топло и приятно, мъжете им подаряват цветя и внимание. .. И въпреки че някои дами получават това внимание само веднъж годишно, все пак е приятно. В тях се събужда романтичното настроение и те са готови да направят нещо особено и запомнящо се в този ден - в това число и в леглото. Но как ще възприеме това тяхната половинка?

Съвсем резонно възникват въпросите: Защо само в празничния ден? През другите дни те не харесват ли секса? Това се отнася и до храната, дрехите и настроението. Кой е измислил да се приготвят специални ястия само на празници?! И жените да се обличат красиво само за особени случаи - при това за страничните хора, а не за своя приятел или съпруг?

Разбира се, не всяка съвременна жена има достатъчно време, сили и пари за да отрупва всяка вечер трапезата с кулинарни изкушения, да се облича като манекенка и да отправя сексуални предизвикателства към своя партньор.

Затова 8 март може да бъде, ако не друго, то поне един прекрасен повод за разнообразяване на живота, още повече че през тази година празникът се пада в почивен ден.

На жените е присъщо да очакват мълчаливо "нещо" от своите любими: те не показват желанията си, а след това силно се обиждат.

"Той сам трябваше да се сети от какво се нуждая и какво искам!". Това е напълно погрешен подход. Подобно отношение не е най-доброто - по-добре действайте самостоятелно и се опитайте да си вземете желаното!

Ако сте решила да бъдете инициатор, задължително обмислете всичко много внимателно. Проучете почвата и преценете готов ли е вашият съпруг да възприеме сексуални изненади. Какво ще го зарадва и какво - не? Вие най-точно можете да си отговорите на този въпрос, тъй като го познавате най-добре.

Ако искате да направите сексуална изненада в Деня на жената, действайте по женски и спазвайте двете основни правила!

Първо, действайте сами и не разчитайте на инициативата на мъжа. Второ, преценете ситуацията и направете така, че и двамата да се почувствате добре.

Вероятно вие знаете много начини за пробуждане на сексуалния интерес у мъжа. От голяма значение са красивите дрехи и още по-красивото... събличане. А ако то е предшествано от лека и вкусна вечеря, без разбор на битовите, финансовите или свързаните с работата проблеми, можете смело да започнете реализацията на своите празнични сексуални идеи.
Тук не можем да ви посъветваме нищо повече. Следвайте инстинкта си и романтичните си мечти.